Wietzaden cannabiszaden

Wietzaden

Wietzaden of cannabiszaden vormen de basis. Met ons enorme assortiment high-quality wietzaden afkomstig van breeders over de hele wereld is er altijd wel een soort die aan jouw wensen voldoet. Van legendarische cannabis cup winnaars zoals de Granddaddy Purple of Flowerbomb Kush tot een medicinale CBD autoflower die binnen negen weken geoogst kan worden.

Lighthouse Seeds

Als aanvulling van de gigantische selectie wietzaden afkomstig van ’s werelds beste cannabiskwekers, waaronder Loud Seeds, Dinafem, Greenhouse Seeds, Dutch Passion, Mr Nice en Serious Seeds, vind je in onze online seedshop ook zaden van Lighthouse Seeds. Het doel van Lighthouse Seeds is om de cannabiszaden die door kwekers en bedrijven worden achtergehouden beschikbaar te stellen voor kwekers over de hele wereld. Onze zaden verzekeren de kweker van sterke en zuivere genetica die veel andere bedrijven niet kunnen bieden. Ben je op zoek naar kwaliteit? 

seeds_nl

Regular of Feminised?

Het kiezen van reguliere of gefeminiseerde wietzaden is een belangrijke afweging waar iedere kweker goed over moet nadenken. Gefeminiseerde wietzaden groeien uit tot vrouwelijke planten, en produceren dus toppen. Reguliere wietzaden geven zowel mannelijke als vrouwelijke planten, en zijn daarom bij uitstek geschikt voor de productie van zaad. Toch kunnen ook reguliere wietzaden gebruikt worden voor een cannabiskweek. Hiervoor hoeven slechts de mannelijke planten op tijd worden weggehaald, zodat de vrouwelijke wietplanten kunnen doorgroeien zonder bestoven te worden.

 

Welke wietzaden zijn het beste?

Er zijn tegenwoordig enorm veel topkwaliteit wietzaden beschikbaar. Hierdoor is er veel keuze wanneer je wietzaden gaat bestellen. Bij Lighthouse proberen we de keuze gemakkelijker te maken door wietzaden in te delen in verschillende categorieën. Zo wordt er onder andere onderscheid gemaakt tussen wietzaden voor binnen en wietzaden voor buiten en gefeminiseerd of niet-gefeminiseerd. Een uniek aspect van de Lighthouse seedshop is de onderverdeling van cannabiszaden op (medicinaal) effect. Zo vind je gemakkelijk een cannabissoort die helpt bij stress of slapeloosheid, maar ook soorten die actief zijn als medicijn tegen ADHD, misselijkheid, hoofdpijn, angst of depressie. Welke wietzaden het beste zijn is dus voor een groot deel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en benodigdheden.

medical_cannabis

Medicinale Wietzaden

De medicinale cannabiszaden zijn een belangrijk onderdeel van onze seedshop. Door groeiende interesse en een toenemend aantal onderzoeken bloeit de medicinale cannabismarkt enorm snel en wordt medicinale cannabis steeds meer geaccepteerd. Logisch ook, als je bedenkt dat cannabis een grote rol kan spelen in het behandelen van tientallen aandoeningen. Ons assortiment medicinale wietzaden is sterk gevarieerd en er worden regelmatig nieuwe soorten toegevoegd aan onze zaadbank. Heb je vragen over wietzaden? Je kunt  altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag.